Spil enkelvis eller sammen med flere

Aktiverende, motiverende & Inspirerende

Om New Origin

New Origin et et spil, der kan dowloades på din Iphone eller Android mobil. Det er spillet der skal hjælpe dig til at blive mere aktiv på en sjov måde. Du kan spille alene, med eller imod venner familie eller møde nye mennesker og udvige dit sociale netværk. 

Hold din base i live!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

logogif
5/5

“Jeg ville rigtig gerne tabe sig og få det bedre med sig selv og sin krop. Jeg laver ikke særlig meget fysiske ting i min hverdag, så jeg ville gerne finde en aktivitet, der giver mig – lyst – til at dyrke mere motion. Et plus ville være, hvis jeg også kunne få venner og/eller familien med. Det har jeg helt klart fundet i spillet New Origin!”

Melanie

Læser til Sygeplejeske på UCL i Vejle

5/5

“Jeg vil rigtig gerne have et sundt forhold til at dyrke regelmæssig motion og opnå noget på mine rejse mod at blive et mere motiveret og aktivt menneske. Min familie måtte også gerne være med og ændre deres livsstil. Jeg har fundet vejen frem i New Origin appen 🙂 Jeg kan endda få hele min familie med og nu kæmper vi både sammen og med hinanden, om at komme først i mål”.

Katrine

Socialrådgiver

5/5

“For mig er det vigtigt at dyrke motion med min kone og børn. Der er sjældent lyst og energi til motion, hverken i hverdagen eller weekenderne – det kunne derfor være dejligt at kunne få lysten til at dyrke motion, have det sjovt med det og at gøre det sammen med familien. Det har New Origin givet mig og min familie. Vi spiller nu hver dag sammen og vi elsker at være aktive sammen”.

Thomas

Souschef i Fakta

Fællesskab

I appen New Origin er der også mulighed for at opstarte fælleskaber, grupper, finde trænings venner eller bare møde nye mennekser, der kan hjælpe dig med at rykke dit mål.

Events

Support

Kontakt